FRDK knuser myte #5: Man kan ikke dyrke frøgræs uden plov

Serien med myterneknuserne fortsætter, og vi er nu kommet til femte og sidste myte i denne omgang: Det er umuligt at dyrke frøgræs uden plov.
Niels Hansen (tv) og Frederik Larsen
I denne uge knuser planteavler Niels Hansen (tv) og planteavlskonsulent Frederik V. Larsen myten om, at man kun kan dyrke frøgræs, hvis man pløjer.

Sammen med Effektivt Landbrug har vi kørt en kampagne for at komme alle de mange myter om det pløjefri dyrkningssystem til livs. Vi er i denne uge nået til myten om, at man ikke kan dyrke frøgræs, medmindre man pløjer.

Læs artiklen her:

https://effektivtlandbrug.landbrugnet.dk/artikler/planter/81889/-man-kan-ikke-dyrke-froegraes-uden-plov.aspx?linkGuid=b03e9b6f-edd7-4466-8f3e-5bdf7f991668&linkQuery=c8c2e9a3-4f34-481b-bb58-93c15b69aa6e


Eksperter knuser myterne
FRDKs faguvalg har udpeget de fem største myter, som vi har fået fem af vores dygtige PløjefriRådgivere til at belyse i en artikelserie.

Artiklerne er offentliggjort i avisen Effektivt Landbrug, på deres webside og sociale medier hen over de næste uger. Der er også både video og podcasts i kampagnen, så uanset hvilken form, man foretrækker, kan man få mere viden om dyrkningssystemet.

Der skal lyde en stor tak til de pløjefri rådgivere Lars Andreasen, Fjordland, Niels Holmgaard, SAGRO, Kasper Holm Kristensen, Velas, Søren Søndergaard, tidligere Vestjysk Landboforening, og Frederik V. Larsen, Agrovi, for at knuse myterne en for en.

Myterknuserne
Holdet af myteknuserne er (fra venstre) Niels Holmgaard, SAGRO, Kasper Holm Kristensen, Velas, Søren Søndergaard, tidligere Vestjysk Landboforening, Lars B. Andreasen, Fjordland, og Frederik Larsen, Agrovi.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.