Tid til storindkøb af efterafgrøder

Big bags skal bestilles inden 1. juni i ShopFRDK.
Kvælstoffabrikken 2023 Himmerland
Hvis marken er tørkeramt, kan det være en fordel at bruge en efterafgrøde uden kvælstoffikserende arter.

Igen i år kan de populære efterafgrødesorter og blandinger købes i 750 kilos big bags. For at vi kan nå at håndtere varerne i big bags skal de bestilles senest den 1. juni 2023. Leverancen vil ske i juli.

Det drejer sig om følgende varer: N-fabrikken, Carbon Farm, Jord-løsning og Jord-løsning Kartoffel/Roer, som har været prissat i lang tid.

De to dansk producerede olieræddikesorter Arena og Bille fås også i big bags.

Den kendte DLF 90/10, der består af olieræddike og honningurt, sælges naturligvis også i big bags. Ligeledes også DLF 75/25 bestående af olieræddike og gul sennep.

En ny spændende blanding, der hedder DLF 80/10/10, er også til rådighed i big bags. Blandingen indeholder 80 procent olieræddike, 10 procent honningurt og 10 procent strukturator. Dermed er det en spændende blanding, der er udformet med henblik på at være bedre til at gå i dybden og dermed forhåbentlig løsne jorden.

Bestil blandingerne snarest muligt og særlig FRDKs egne blandinger fås i begrænsede mængder. Husk desuden vores rabatordning.

Opnå rabat

Vi giver rabat på din samlede ordre. Bestiller du ad to omgange, opnår du stadig rabat på den samlede ordre, men du får først udbetalt rabatten efterfølgende efter sæsonen.
Vores satser er:

  • Over 50.000 danske kroner = 2,5%
  • Over 100.000 danske kroner = 5%
  • Over 150.000 danske kroner = 7,5%
  • Over 200.000 danske kroner = 10%


Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.