Nu er det tid til at bestille efterafgrøder

Høsten er efterhånden lige om hjørnet, og jo hurtigere efterafgrøderne bestilles, jo større er sikkerheden for, at de er der, når de skal bruges.
Honningurten er både smuk og effektiv i efterafgrøden.

Der er høstet frøgræs nogle steder, og kornhøsten er derfor også lige rundt om hjørnet. Når først høsten for alvor går i gang, er det måske svært at nå at bestille efterafgrøder også.

Vi står klar til at ekspedere jeres ordrer, så hvis de bestilles nu, så er de med garanti i lade eller maskinhus, når de skal i marken.

Ved at bestille snarest og før ferien i uge 30 er man med til at fremme leverancen i god tid for alle led i kæden fra bestilling til leverance.


Hurtig ekspedition ved betaling med kort eller mobile pay
Siden vi startede samarbejde med DLF, er vores leveringshastighed blevet meget hurtigere, og betalingsbetingelserne er blevet meget bedre, idet at varerne ikke skal betales flere måneder forud.

Dog skal vi have modtaget pengene, inden vi kan sende ordren videre til DLF, der pakker og sender varen.

Det er en stor fordel at betale med kort eller mobile pay, for så går betalingen igennem med det samme, og vi kan ekspedere ordren. Ved bankovcerførsel kan der gå et par dage, og vi skal manuelt ind og kontrollere kontoen.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.