ShopFRDK er klar til årets efterafgrødesalg

ShopFRDK er nu klar med årets efterafgrøder. Vi har konkurrencedygtige priser og spændende nyheder. Blandt andet danske sorter, ny blanding med olieræddike, honningurt og strukturator samt vores specialblanding Kvælstoffabrikken, der virkelig kan hente noget kvælstof til næste afgrøde.
Kvælstoffabrikken efterafgrøde
Der kan ske lattergasudledning efter aeterafgrøder, men udledning ser ud til at være mindre i det pløjefri system.

Det er med en vis stolthed, at FRDK i år åbner op for årets efterafgrødesalg i ShopFRDK.

Ikke mindst fordi vi i år har fået ny, dansk leverandør; DLF. Vores fælles mission er at være verdensmestre i efterafgrøder.

Vi er rigtig glade for i år at kunne tilbyde to danskavlede sorter af olieræddike: Arena og Bille.

Danskavlede sorter trives naturligvis bedre under danske forhold end udenlandske sorter. Vi forventer derfor at se en bedre spireevne med mere.

Det nye samarbejde betyder også, at vi fortsat er konkurrencedygtige på prisen. Blandt andet fordi vi har indført et mængderabat-system.


Jordløsning og ekstra kvælstof
Vi er meget spændte på vores nye 80/10/10-blanding, som er et alternativ til den velkendte 90/10-blanding.

Den består af 80 procent olieræddike, 10 procent honningurt og 10 procent strukturator/radise, som skal kunne lave en god jordløsning. 80/10/10 er godkendt som lovpligtig efterafgrøde, og her får man altså jordløsning oven i købet.

Kvælstoffabrikken er også godkendt som lovpligtig efterafgrøde. Her bliver man dog trukket 50 kilo N i sin kvælstofkvote. Men blandingen har i tests vist, at den kan hente helt op til 200 kilo N, når etableringen lykkes godt.

Dertil skal lægges, at blandingen samlet set også bidrager til at øge tilgængeligheden af andre næringsstoffer og har jordforbedrende egenskaber.

Se alle vores spændende blandinger her

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.