Artikelforfatter

Nyhed til test for pløjesål og kompakt jord

Som en del af omlægningen til pløjefri dyrkning er det nødvendigt at vide, om der er pløjesåler og hård, kompakt jord nede i jordprofilen. Den nemmeste måde at tjekke det på, er at bruge et jordspyd med eller uden tensiometer, der viser det tryk, der skal til for at trykke spyddet ned. Vi har i et stykke tid haft jordspyd uden tensiometer. Men nu har vi dem også med tensiometer på. Du skal være medlem af FRDK for at handle i shopFRDK.

Jordspyd med tensiometer, som viser det tryk der skal til for at trykke jordspydet ned i jorden. Prisen er 1750,- kr. eksklusiv moms og fragt.

Jordspyd med tensiometer
Viser det tryk der skal til for at trykke jordspydet ned i jorden. Jordspyddet bliver produceret i Finland og er en bestillingsvare – forvent op til 3 ugers leveringstid. Din jordkomprimerings tester er et tensionmeter, der måler komprimering af jord og er baseret på ASAE S313.3-standarden. Testeren leveres med to spidser: en lille spids (1/2 ”diameter) til brug i fast jord og en stor spids (3/4” diameter) til brug i blød jord. Urskiven har to vægte (en for hver spids), der er kalibreret i pund pr. kvadrat tomme af basisområdet for den kegleformede spids. Urskiven er opdelt i 3 farveområder, Grøn, gul og rød. En beskrivelse ses nedenfor. Læs venligst produktets manual igennem inden brug ( Der er kun en engelsk brugsanvisning)

Du skal være medlem af FRDK for at handle i shopFRDK, gå direkte til shoppen her

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.