Artikelforfatter

Mød din PløjefriRådgiver: Mathias Vest Weber

Mathias Vest Weber er også en af vores dygtige PløjefriRådgivere. Mød ham her.
PløjefriRådgiver Mathias Vest Weber
Mathias Vest Weber er endnu en af vores dygtige PløjefriRådgivere

Mathias Vest Weber er til daglig planteavlskonsulent hos Sønderjysk Landboforening, hvor han udover pløjefri dyrkning hovedsageligt arbejder med salgsafgrøder.

Han er uddannet jordbrugsteknolog og har arbejdet som rådgiver i fem år. Derudover er han også selv selvstændig landmand og dyrker sin raps pløjefrit.

Mathias er PløjefriRådgiver, fordi pløjefri dyrkning er i fremgang.

– Denne udvikling vil formodentligt fortsætte i takt med, at bedrifterne bliver større. Der vil i denne sammenhæng naturligvis være behov for rådgivning indenfor denne dyrkningsform. Jeg søger løsninger, hvor vi med dette system kan kontrollere græsproblemerne – hvilket ofte vil kræve, at vi bliver bedre til at dyrke vårsæd, siger han.

FRDK faciliterer et netværk for specialrådgivere indenfor pløjefri dyrkning og conservation agriculture. Vi kalder dem PløjefriRådgivere.

Igennem netværket bliver de fagligt opdateret og klædt på til at rådgive indenfor dyrkningssystemerne. Samtidig giver det dem et fagligt fællesskab med mulighed for sparring med andre rådgivere, der arbejder med det samme som dem.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.