Mød din PløjefriRådgiver: Frederik Vilhelm Larsen

Frederik V. Larsen er PløjefriRådgiver med speciale i conservation agriculture.
Frederik V. Larsen
Frederik V. Larsen er PløjefriRådgiver og til daglig ansat hos Agrovi. Han er også bestyrelsesmedlem i FRDK.

Frederik Vilhelm Larsen, der er uddannet agronom (M.Sc. Agriculture) er PløjefriRådgiver og ansat hos Agrovi.

Han har speciale indenfor conservation agriculture og har direkte rådgivet herom i 2 år. Han har 5 års erfaring med pløjefrit landbrug og 10 års erfaring med direkte såning og CA-landbrug, som han er med til at praktisere på den fædrene gård.

– Jeg elsker at se, hvordan en klasket, udpint og strukturløs lerjord kan bringes tilbage i fuld vigør med god og sund jordstruktur med nogle relativt simple og lige til tiltag. Det er særligt motiverende at opleve, hvordan landmanden finder en helt ny mening og perspektiv i hverdagens arbejde med jorden, og hvordan det giver anledning til mange nye spændende og interessante spørgsmål, som skal afklares, fortæller han.

– Jeg elsker at se, hvordan en klasket, udpint og strukturløs lerjord kan bringes tilbage i fuld vigør med god og sund jordstruktur med nogle relativt simple og lige til tiltag

Frederik V. Larsen

FRDK faciliterer et netværk for specialrådgivere indenfor pløjefri dyrkning og conservation agriculture. Vi kalder dem PløjefriRådgivere.

Igennem netværket bliver de fagligt opdateret og klædt på til at rådgive indenfor dyrkningssystemerne. Samtidig giver det dem et fagligt fællesskab med mulighed for sparring med andre rådgivere, der arbejder med det samme som dem.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.