FRDK leverer stadig efterafgrøder

Det er stadig muligt at købe efterafgrøder i ShopFRDK – og vi leverer hurtigt.
FRDK Carbon Farm efterafgrødeblanding.

ShopFRDK er stadig åben og leveringsdygtig i alle typer af efterafgrøder. Der er enkeltarter på lager samt vores blandinger.

Hvis man betaler med kort eller mobile pay, så har man ofte sine varer allerede dagen efter. Det skyldes, at vi har pengene med det samme ved de betalingsformer.

Vælger man bankoverførsel, går der længere tid, inden vi kan se pengene på vores konto – og længere tid inden frøene bliver sendt.


Gode blandinger
Vi tilbyder den velkendte 90/10 og den nye, spændende 80/10/10, som også indeholder structurator, hvis man ønsker endnu mere jordløsningseffekt. Det kan der være brug for flere steder efter en våd og vanskelig sæson i marken med paknings- og strukturskader til følge.

FRDK har også signaturblandingerne Kvælstoffabrikken og Carbon Farm. Kvælstoffabrikken er godkendt som lovpligtig efterafgrøde, men giver et lille træk i kvælstofkvoten.

Carbon Farm er en blanding til frivillige efterafgrøder. Den består af 9 arter og er udviklet til at opbygge kulstofindholdet i jorden og generelt set booste jordens sundhed.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.