Väderstad lancerer ny Marathon Edge spids

Väderstad, en af verdens førende virksomheder inden for jordbearbejdning og såning, introducerer den nye 50/80 mm Marathon Edge spids. Takket være sin form har Marathon Edge en høj jordsøgningsevne, samtidig med at den øger levetiden sammenlignet med en standard spids.
Den nye 50/80 mm Marathon Edge har en skarpere spids end den nuværende 80 mm Marathon Edge og kan derfor arbejde dybere med et fastholdt lavt trækkraftbehov.

Väderstad tilbyder tre hovedserier af spidser til Väderstads harve-serier. Det er standardspidserne, Marathon-serien med ekstra lang levetid samt den forstærkede Marathon Edge-spidsserie.

– Marathon Edge-spidserne er kendetegnet ved deres tyndere krop sammenlignet med Marathon-spidserne. Det forbedrer evnen til at søge i jorden, hvilket igen har en positiv indvirkning på dybdebevarelsen under vanskelige forhold. Derfor er Marathon Edge spidserne det første valg på vibrerende tænder, som det ses på Swift 400-870 stubharven, siger Magnus Samuelsson, konceptudvikler hos Väderstad.

I år introducerer Väderstad en ny spids til Marathon Edge-serien – 50/80 mm Marathon Edge.

– Den nye 50/80 mm Marathon Edge har en skarpere spids end den nuværende 80 mm Marathon Edge og kan derfor arbejde dybere med et fastholdt lavt trækkraftbehov. Den kommer bedre i jorden under vanskelige forhold. I tungere jord reducerer den tyndere nederste del af spidsen også mængden af jordknolde. Den nye spids 50/80 mm Marathon Edge vil være tilgængelig som en Väderstad Original Reservedel fra maj 2024.

Del denne artikel

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.