Artikelforfatter

Køb frø til efterafgrøder, MFO-arealer og blomsterstriber

Der er frist 20. februar for bestilling af frø, der skal bruges ved forårsudlægning - f.eks. til blomsterstriber.
Blomsterblanding Honningplanter flerårig. Foto Klaus Petersen, august 2021,
Honningplanter flerårig. Fotograferet af Klaus Petersen, LBF ved Rutsker Kirke, august 2021.

Som medlem af FRDK har du mulighed for at handle i ShopFRDK. Det er en shop, der er specialiseret i frø til såvel lovpligtige som frivillige efterafgrøder, MFO-arealer og specialblandinger til vildt og bier. Samtidig er vi konkurrencedygtige på prisen.

En frøblanding er ikke bare en frøblanding. Det ved vi, og derfor har vi sammensat nogle helt specielle blandinger, som passer til mange forskellige behov. Vil man lave sin egen blanding, tilbyder vi også en lang række forskellige frø til det formål.

b frø i shopFRDK

Gå på opdagelse mellem de mange forskellige blandinger og frø på webshoppen.

Disse specielle arter er som oftest alt for dyre at anskaffe for den enkelte. Ved storindkøb kan FRDK fremskaffe frø billigt – til fordel for sine medlemmer.

De skarpeste priser
Vi nu leveret frø til efterafgrøder til nogle af de skarpeste priser de seneste 11 år og ikke mindst: også nogle arter, som normalt ikke sælges i Danmark.

Da FRDK er non-kommerciel, fungerer det således, at ordren først afgives til vores leverandør, når vi har et tilstrækkeligt stort kvantum. Derfor vil der være en vis leveringstid på varerne. Desuden stiller vi som krav, at der betales forud på baggrund af ordrebekræftelsen for varen ved indbetaling til foreningens bankkonto. Når varen er leveret til dig fremsendes fakturaen via e-mail.

Efterafgrødefrøene kommer fra Freudenberger Feldsaaten i Krefeld i Tyskland. Alle frø, der sælges i shoppen, er reguleret af fælles regler i EU.

Køb frø i shopFRDK

FRDK CarbonFarm blanding til frivillige efterafgrøder Foto: 16. oktober 2021

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.