Rejs med Agrovi til Groundswell

Tag med Agrovi på studietur til England, hvor der er besøg på Groundswell og en række spændende landbrug.
Groundswell 2022

Agrovi og Danish Farmers Abroad har arrangeret en tur til den engelske pløjefri-messe Groundswell. Det foregår fra mandag den 26. juni til onsdag den 28. juni 2023.

Udover besøg på messen er der besøg på spændende, engelske landbrug og besøg på Horizon Agricultural Machinery Ltd, hvor deltagerne ser fabrikken og George Slys landbrug. Korn og frø dyrkes med direkte såning og sukkerroer og majs dyrkes i strip till. George Sly bruger agroforestry-teknikker og har hassel og valnødder i striber imellem afgrøderne og her er får, som afgræsser efterafgrøder om vinteren.

Nuffield Farming – regenerativt landbrug
Der er ligeledes besøg hos Toby Simpson, Stilton. Toby driver cirka 650 ha sammen med sine forældre, sin kone og en fuldtidsansat. Jorden dyrkes efter regenerative metoder og Toby studerer samtidig under ”Nuffield Farming”, som er en fond til fremme af bæredygtige dyrkningsmetoder. Både i studierne og på eget landbrug er et stort faglig fokus etablering af efterafgrøder.

Englands største Limousine-besætning

Der er også besøg hos Steve Lear i Buckinghamshire. Han har Englands største Limousine-besætning med 500 moderdyr, hvor kalvene går sammen med køerne. Han driver desuden 1.214 ha med regenerative metoder og IPM. Han har desuden bryllupslokaler og flere udlejningsaktiviteter. Steve skriver i Direct Driller Magazine og i Farmers Weekly.

Groundswell
Onsdag den 28. juni er der besøg på Groundswell, som er en stor messe udelukkende for reduceret jordbearbejdning.

Der er både stande og arbejdende maskiner.

Tilmelding

For yderligere information, program og tilmelding KLIK HER

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.