Carbon Farm efterafgrødeblanding
Efterafgrødeblandingen Carbon Farm fra ShopFRDK er et godt eksempel på en blanding med både kortblomstrede arter, græsser og bælgplanter.

Som det nok efterhånden er gået op for mange af jer, har FRDK indgået aftale med DLF om levering af frø til ShopFRDK. Samtidig er der lanceret et nyt setup på hjemmesiden til indkøb af frø. Desuden blev der sidste år indført særlig medlemsadgang med login for at tilgå mange af de faglige artikler. Dette blev indført for, at jer medlemmer, der betaler for, at den viden, der ligger, også har særlig adgang til vidensdatabasen. Det er oplagt, at medlemmerne har særlig adgang til, hvad man har betalt for.

Ligesådan synes bestyrelsen i FRDK, at kun medlemmer skal have adgang til at se, hvad priserne på frø er.

Vi er fuldt ud klar over, at det vil være nemmere uden adgangskode for at komme ind på siden, men koden kan gemmes på computeren, så det kun er første gang denne hurdle skal forceres. 

Hjemmesidens opsætning er ændret i et nyt system, og jeg medgiver, at det er træls at skulle ændre noget, man har vænnet sig til. Jeg tror og håber dog, at det er et lille bump, som I som landmænd og bruger af siden hurtigt kommer over. Jeg oplever i hvert fald landmænd i DK, som er meget forandringsparate.

Som det fremgår af hjemmesiden har vi indført et rabatsystem ved køb af frø, men programmet kan ikke i indeværende sæson tage højde for totalkøb i sæsonen, men kun på den enkelte ordre. Shopudvalget har besluttet, at vi til efteråret efter sæsonafslutning opgør jeres samlede køb, og udregner en total rabat og refunderer derefter.


Efterafgrøder og priser er på vej
En forandring, som FRDK er rigtig ærgerlig over, er, at frøfirmaerne og grovvarebranchen i DK er meget bange for at være den første, der melder priser ud. I dette tilfælde på efterafgrødefrø og derfor har det, i modsætning til hvad Freudenberger kunne, ikke været muligt at få priser på de store varenumre til såning omkring høst. Vi presser på for at få dem så hurtigt som muligt, for vi ved godt, at mange af jer har været vant til købe tidligt.

Husk, at du altid kan få hjælp til adgangskoder ved henvendelse til sekretariatet og hjælp til valg og køb af frø ved henvendelse til undertegnede. Se også hjemmesiden.

Husk også, at du støtter opbygning af viden omkring pløjefri dyrkning og om efterafgrøder ved køb af frø i ShopFRDK.    

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.