Mød din PløjefriRådgiver: Kirsten Larsen

Kirsten Larsen har arbejdet med pløjefri dyrkning i mere end 25 år.
Kirsten Larsen
Kirsten Larsen er også en af vores rigtig garvede og dygtige PløjefriRådgivere.

Kirsten Larsen er til daglig Chefkonsulent Planteavl hos Velas, hvor hun har været ansat siden 1995 gennem en række fusioner.  Hun er oprindeligt uddannet agronom fra 1987.

Kirsten har arbejdet med planteavl og dyrkningssystemer i mere end 25 år og har stor interesse i at se på helheden på bedriften og optimere bundlinjen.

– Jeg er PløjefriRådgiver, fordi her er et særligt dyrkningssystem, som skal optimeres. Her er fokus på en masse faglige emner så som sædskifte, efterafgrøder og etablering af afgrøderne. Jeg interesserer mig meget for jordens frugtbarhed og de fysiske, kemiske og biologiske processer, som der skal særligt fokus på i pløjefri dyrkning for, at det lykkes.  Management er ligeledes en vigtig parameter for at det lykkes. Man skal gøre det rigtige på det rigtige tidspunkt, siger hun.


En del af et stærkt netværk
FRDK faciliterer et netværk for specialrådgivere indenfor pløjefri dyrkning og conservation agriculture. Vi kalder dem PløjefriRådgivere.

Igennem netværket bliver de fagligt opdateret og klædt på til at rådgive indenfor dyrkningssystemerne. Samtidig giver det dem et fagligt fællesskab med mulighed for sparring med andre rådgivere, der arbejder med det samme som dem.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.