Mød din PløjefriRådgiver: Jens Hansen

PløjefriRådgiver Jens Hansen har både teorien og praktikken omkring pløjefri dyrkning på plads.
Jens Hansen
Jens Hansen har selv praktisk erfaring med pløjefrit landbrug fra en tidligere stilling på en planteavlsejendom og fra familiens landbrug.

Jens Hansen er planteavlskonsulent hos Kolding Herreds Landbrugsforening, hvor han rådgiver i pløjefri dyrkning, hovedsageligt inden for salgsafgrøder og frø. Herudover rådgiver han også i præcisionsjordbrug.

Han er uddannet jordbrugsteknolog med speciale i planter.

Han har udover teoretisk viden også en del praktisk erfaring med pløjefrit landbrug fra en tidligere stilling på en planteavlsejendom, og han driver selv delvis pløjefrit jordbrug på familie-ejendommen. Jens har været planteavlskonsulent og PløjefriRådgiver i godt et år nu.

– Jeg er pløjefri rådgiver fordi fagligheden omkring pløjefri dyrkning er spændende. Det falder godt sammen med den stigende interesse for pløjefri dyrkning, der kræver god faglig sparring omkring dyrkningsmetoder, sædskifter med videre. Endelig er viden om livet under jorden vigtig for den pløjefri dyrkning, siger han.

Et stærkt netværk
FRDK faciliterer et netværk for specialrådgivere indenfor pløjefri dyrkning og conservation agriculture. Vi kalder dem PløjefriRådgivere.

Igennem netværket bliver de fagligt opdateret og klædt på til at rådgive indenfor dyrkningssystemerne. Samtidig giver det dem et fagligt fællesskab med mulighed for sparring med andre rådgivere, der arbejder med det samme som dem.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.