Mød din PløjefriRådgiver: Else Villadsen

Else Villadsen er en af vores to dygtige, norske PløjefriRådgivere.
Else Villadsen
Else Villadsen er ekspert indenfor conservation agriculture.

Else Villadsen er rådgiver indenfor jord, korn og miljø hos Norsk Landbruksrådgivning og er specialist i conservation agriculture.

Hun er uddannet agronom og har en bachelor i økologisk landbrug.
Else har været rådgiver siden 2016 og prosjektleder for CA- prosjektet «Karbon Agro» i Norge.

– Jeg er PløjefriRådgiver, fordi praktiske eksempler har givet mig en stor tro på, at fremtidens landbrug klarer sig ligeså godt uden plov, men skal indeholde et mere varieret sædskifte og efterafgrøder. Jeg er privilegeret at få lov at arbejde med ambitiøse landmænd, som har et stort fokus på fødevareproduktion, men som samtidig ønsker en bæredygtig udvikling, og derfor hele tiden leder efter forbedringspotentiale på deres bedrift. At være et lille bidrag til at få det til at lykkes er min motivation, siger hun.

FRDK faciliterer et netværk for specialrådgivere indenfor pløjefri dyrkning og conservation agriculture. Vi kalder dem PløjefriRådgivere.

Igennem netværket bliver de fagligt opdateret og klædt på til at rådgive indenfor dyrkningssystemerne. Samtidig giver det dem et fagligt fællesskab med mulighed for sparring med andre rådgivere, der arbejder med det samme som dem.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.