FRDK knuser myte #2 om pløjefri dyrkning

Serien med myterneknuserne fortsætter, og vi er nu kommet til anden myte: Man får dårlig økonomi af pløjefri dyrkning.
Christian Vinther (tv) og Niels Holmgaard
I denne uge knuser Niels Holmgaard (th), SAGRO, myten om, at man får dårlig økonomi af at køre pløjefrit sammen med pløjefri landmand Christian Vinther.

Sammen med Effektivt Landbrug har vi igangsat en kampagne for at komme alle de mange myter om det pløjefri dyrkningssystem til livs. Vi er i denne uge nået til myten, at man får dårlig økonomi at af dyrke sin jord pløjefrit.

Se anden artikel i serien HER:

https://effektivtlandbrug.landbrugnet.dk/artikler/planter/81918/ploejefri-dyrkning-giver-daarlig-oekonomi.aspx?linkGuid=31236efd-a063-49c0-b1fa-53c6084ee85d&linkQuery=143b00e7-ebb4-4ca2-a28f-0c8f5c78b22e

Fik du ikke set første artikel, så kan du finde den HER: https://effektivtlandbrug.landbrugnet.dk/artikler/planter/82127/udbytterne-falder-naar-man-dyrker-sin-jord-ploejefrit.aspx


Eksperter knuser myterne
FRDKs faguvalg har udpeget de fem største myter, som vi har fået fem af vores dygtige PløjefriRådgivere til at belyse i en artikelserie.

Artiklerne bliver offentliggjort i avisen Effektivt Landbrug, på deres webside og sociale medier hen over de næste uger. Der er også både video og podcasts i kampagnen, så uanset hvilken form, man foretrækker, kan man få mere viden om dyrkningssystemet.

Der skal lyde en stor tak til de pløjefri rådgivere Lars Andreasen, Fjordland, Niels Holmgaard, SAGRO, Kasper Holm Kristensen, Velas, Søren Søndergaard, tidligere Vestjysk Landboforening, og Frederik V. Larsen, Agrovi, for at knuse myterne en for en.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.