Af:

Corteva opkøber Symborg og Stoller

Opkøbet positionerer Corteva som en global leder inden for biologiske produkter

Corteva, Inc. cementerer sin position som en global leder på det hurtigt voksende marked for biologiske produkter med meddelelsen om, at det har afsluttet opkøbene af Symborg, en virksomhed som er ekspert i mikrobiologiske teknologier med base i Murcia, Spanien; og Stoller, som er en af ​​de største uafhængige virksomheder i den biologiske industri, baseret i Houston, Texas, USA.
Opkøbet positionerer Corteva som en global leder inden for innovative biologiske produkter til landmænd.

– Disse opkøb illustrerer Cortevas forpligtelse til at give landmænd bæredygtige løsninger, der bringer værdi og produktivitet til bedriften,” sagde Chuck Magro, administrerende direktør, Corteva Agriscience og tilføjer:

– Vi er glade for officielt at byde Symborg og Stoller-medarbejdere velkommen til Corteva. Vi tror på, at deres viden og ekspertise, kombineret med Cortevas innovationsevner, vil gå sammen om at danne en førende biologisk virksomhed, der er klar til at accelerere og vokse med det hurtigt voksende biologiske marked.

Virksomheder med solid erfaring
Corteva samarbejdede i første omgang med Symborg for at opskalere og bringe landmændene Utrisha™ N og BlueN™ biostimulanter under en distributionsaftale mellem de to virksomheder.
Symborg besidder en diversificeret portefølje, en ny biokontrolpipeline og dygtige medarbejdere med robust teknisk viden og ekspertise inden for efterspørgselsgenerering. Med datterselskaber i Brasilien, Chile, Kina, Frankrig, Mexico, Peru, Spanien, Tyrkiet og USA når Symborg ud til mere end 50 lande med sine innovative biologiske løsninger.
Stoller har en stærk historik og succes med mere end 50 års erfaring i mere end 60 lande. Virksomhedens stærke tekniske ekspertise og enestående kommercielle model bygget på videndeling har givet det et pålideligt ry i hele den biologiske industri.


Stærkt voksende marked
Det biologiske marked forventes at være det hurtigst voksende segment i planteværnsindustrien, og forventes at komme til at repræsentere 25 % af det samlede marked i 2035.

Opkøbene af Symborg og Stoller blev annonceret i anden halvdel af 2022. Opkøbene, som vil øge EBITDA i 2023, forstærker Cortevas forpligtelse til at give landmændene miljøvenlige, bæredygtige værktøjer, der komplementerer den udviklende landbrugspraksis med dokumenteret effektivitet.

Del denne artikel

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.