Bestyrelsen er konstitueret

Bestyrelsen har holdt første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen, hvor den konstituerede sig.
Bestyrelsen anno 2023
Bestyrelsen består af (fra venstre) Formand for kommunikationsudvalget Leo Bajlum, formand Henrik Terp, Frederik Vilhelm Larsen, Henning Sjørslev Lyngvig, oberservatør Janne Aalborg Nielsen, Christian Wibholm. Niels B. Hansen, næstformand Kaare Larsen, formand for fagudvalget Erik Sandal, observatør Tavs Nyord og formand for shopudvalget Martin Molbo.

Der var genvalg til alle de bestyrelsesmedlemmer, der var på valg, ved dette års generalforsamling på Dalum Landbrugsskole den 2. marts.

Bestyrelsen har været samlet til det første møde efter generalforsamlingen og har nu konstitueret sig.

Bestyrelsen består af formand Henrik Terp, næstformand Kaare Larsen, Niels B. Hansen, Christian Wibholm, Erik Sandal, Martin Molbo, Frederik Vilhelm Larsen, Henning Sjørslev Lyngvig og Leo Bajlum.

Der var også genvalg til samtlige udvalgsformænd, så det er fortsat Erik Sandal, der er formand for fagudvalget, Leo Bajlum er formand for kommunikationsudvalget og Martin Molbo er formand for shop-udvalget.


Nye observatører
Bestyrelsen har også sagt velkommen til to nye observatører. Den ene er landskonsulent Janne Aalborg Nielsen, SEGES, og den anden er Senior Advisor, Food, hos tænketanken Concito, Tavs Nyord.

Institutleder ved Københavns Universitet, Svend Christensen, er også observatør og har været det i en årrække.

Tavs Nyord
Tavs Nyord fra den grønne tænketank Concito er ny observatør i bestyrelsen.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.