Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Debatarrangement om regenerativt landbrug

2 maj | 10:00 10:45

FRDK arrangerer en debat under arrangementet Food, Trends & Sustainability, der afholdes den 2. maj i Agro Food Park

Er regenerativt landbrug fremtidens dyrkningsform?

Præsenteret af Foreningen for Reduceret Jordbearbejdning i Danmark (FRDK)

Flere og flere fødevareproducenter peger på regenerativt landbrug som deres vej mod klimaneutral produktion. Det ses hos både større internationale virksomheder såsom Nestlé, Unilever, Cargill og hos vores egen Carlsberg.

Men der er endnu uklarhed om, hvad det er i det hele taget er. Der findes ingen officiel definition, men de fleste definitioner peger dog på, at det handler om at passe på vores jord, som er under pres.

I denne debat forsøger vi at komme med bud på, hvordan det regenerative landbrug ser ud. Hvordan udmønter det sig i praksis, og hvorfor er det lige, at netop denne dyrkningsform kan opfylde vores krav til fremtidens fødevareproduktion?

Debatdeltagere:

– Knud Tybirk, senior innovation manager, Food & Bio Cluster Denmark

– Dan Kristian Kristensen, bæredygtighedskonsulent og projektleder for Foodclic, Aarhus Kommune

– Knud Bay Smidt, regenerativ landmand og bestyrelsesmedlem i FRDK

– Marie Junker Boesen, regenerativ grøntsagsproducent, Høsteriet

Moderator: Anne Kjærsgaard Krogh, journalist og tovholder, FRDK

Tilmelding her

Agro Food Park

Agro Food Park 15
8200, Aarhus N
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside
frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.