Artikelforfatter

Få en gratis sæk FRDK Sund Jord-løsning

Få en gratis sæk efterafgrødefrø specielt udviklet til jordløsning ved køb over 5.000 kroner i ShopFRDK – og del dine erfaringer med os.

Kompakt jord giver dårlig plantevækst, og derfor bliver der mange steder udført dyb jordbearbejdning. En dyr operation, som også kan give skader, hvis den ikke udføres under gode forhold. 

Hvis der i stedet dyrkes planter, der går godt i dybden, er det langt bedre for jordens sundhed og for den langsigtede virkning. Særligt den dybe rodudvikling, hvor man alligevel aldrig kommer med noget redskab, er meget vigtig.

Skal en afgrøde lykkes er det ikke nok at se på de øverste 20 til 30 centimeter. Husk, at en god hvede og raps og andre afgrøder har rødder ofte nede i 1,5 til 2 meters dybde.

For at hjælpe med at opbygge, og fastholde den gode roddybde har FRDK udviklet to såkaldte Jordløsner-blandinger.  SundJord-Løsning Kartofler-Roer indeholder sorter af olieræddike, der hæmmer rodsygdomme og nematoder. Se også andre artikler med fokus på blandingerne.

For at sætte fokus på disse blandinger har ShopFrdk besluttet at tilbyde 1 sæk af disse blandinger gratis til afprøvning til alle, der fremover køber for mindst 5000 kroner efterafgrødefrø i shoppen.

Betingelser for at få en GRATIS sæk:

  • Køb min for 5000,-
  • Udsås ved siden af egen blanding.
  • Data omkring erfaringer og såning skal leveres til FRDK.

Kontakt Søren Søndergaard, hvis du ønsker en sæk tilsendt

  • Telefon: 5388 7550
  • Mail:

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.