Sådan handler du i ShopFRDK

FRDK har fået ny webshop til årets frøsalg. Det betyder blandt andet, at du skal være logget ind for at se og bestille varerne og lægge dem i indkøbskurven.
Efterafgrøder
Skal du sikre dig en af FRDKs specialblandinger, så bestil dem nu. Der er begrænset mængde, og det bliver solgt efter først-til-mølle-princippet

Med åbningen af dette års frøsalg åbnede også den nye ShopFRDK.

Den nye shop er blevet langt mere brugervenlig og overskuelig end den gamle, og der er mulighed for at betale med både betalingskort og mobile pay eller lave en bankoverførsel.

Det er kun muligt for medlemmer af FRDK at handle i shoppen, så derfor er handlen afgrænset til kun at gælde FRDK-medlemmer med landbrugs-medlemskab eller virksomhedsmedlemmer.

Alle andre kan ikke se hverken pris eller lægge varer i kurven.


Sådan logger du ind
Øverst i højre hjørne af hjemmesiden er der et lille symbol for en person. Det skal du klikke på. Nu åbner der et nyt vindue, hvor du kan logge ind.

Det gør du ved at indtaste din email-adresse og dit password. Du har modtaget en mail fra FRDK med informationer om dine login-oplysninger.

Har du glemt dit password, kan du lave et nyt ved at klikke på teksten ”Glemt dit kodeord”? Følg anvisningerne, og du får tilsendt et nyt kodeord.




Du logger ind ved at klikke på det lille symbol for en person øverst i højre hjørne.

Sådan ser login-siden ud. Har du glemt dit password, så klik på teksten ”Glemt dit kodeord”? Følg anvisningerne, og du får tilsendt et nyt kodeord.

Link til ShopFRDK

Her finder du ShopFRDK: https://frdk.dk/shop/

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.