Artikelforfatter

Webinar om pløjefri dyrkning

Agreena inviterer til webinar om at komme i gang med pløjefri dyrkning.

Agreena inviterer til webinar med fokus på, hvordan man kommer i gang med lagring af kulstof og pløjefri dyrkning. Webinaret afholdes online den 28. april fra kl. 12.00 til 13.00.

Der vil være god mulighed for at stille spørgsmål, og at dele dine erfaringer med pløjefrit landbrug.

Webinarets to første oplægsholdere vil gennemgå de praktiske aspekter af carbon farming – og give inspiration til, hvordan du kan komme i gang.

Derefter vil Agreenas projektleder for finansielle services, Rasmus, give en opdatering vedrørende udbetaling til landmænd, certificering og salg af certifikater.


Tilmelding

Meld dig til her: https://agreena.cc/42bfxAL
Du tilmelder dig ved at klikke på linket. Efter tilmelding modtager du en e-mail med et link til mødet.

Gik du glip af det sidste Agreena webinar omhandlende maskiner til pløjefrit landbrug?
Bare rolig, du kan se eller gense webinaret ved at følge linket herunder. Webinaret byder på oplæg fra Erik Sandal, Specialrådgiver hos FRDK indenfor pløjefri dyrkning og conservation agriculture, Carl-Johan Hjerpsted, Salgs- og produktchef hos Danish Agro Machinery for den innovative landbrugsmaskinproducent Bednar, samt Søren Grønborg, Key Account Manager hos Agreena.

Om oplægsholderne

Søren Grønborg, Key Account Manager, Agreena

Søren er uddannet landmand og har arbejdet i og med landbruget i mange år. De sidste 15 år har han været i grovvarebranchen, og står nu for certificering af danske landmænd hos Agreena.

Søren vil på webinaret fortælle om Agreena’s program, samt gennemgå hvordan du opretter dig og kommer i gang med at tjene en ekstra indtægt på at lagre dit kulstof i jorden.


Henrik Knudsen, Planteavlskonsulent, Agreena i samarbejde med Agrovi

Henrik er uddannet Agrarøkonom, og har flere års erfaring med pløjefrit landbrug, både som landmand og som konsulent. Han har i de sidste 5 år omlagt sin egen jord fra konventionel dyrkning til pløjefri dyrkning, og kender derfor til både udfordringer og løsninger med omlægningen.

Rasmus Bjerre-Edberg, Projektleder for Finansielle Services, Agreena

Rasmus har 15 års erfaring med forretningsudvikling og ledelse indenfor den finansielle sektor, hvor han har været med til at udvikle og implementere en lang række løsninger i bankverdenen. Hos Agreena trækker Rasmus på sin erfaring og er med til at definere og bygge en løsning til at betale landmænd så tidligt i forløbet som muligt.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.