Almindelig Rajgræs

Yderligere information

Vægt 20 kg

Almindeligt sildig Rajgræs udgør hjørnestenen i de danske frøblandinger på grund af det høje udbytte og den høje foderværdi.

Arten har et højt sukkerindhold og en høj fordøjelighed, og da den oven i købet producerer et højt udbytte, bidrager almindeligt sildig rajgræs i blandinger til foder at høj kvalitet.

Almindeligt sildig Rajgræs udgør hjørnestenen i de danske frøblandinger på grund af det høje udbytte og den høje foderværdi. Arten har et højt sukkerindhold og en høj fordøjelighed, og da den oven i købet producerer et højt udbytte, bidrager almindeligt sildig rajgræs i blandinger til foder at høj kvalitet. Den trives på de fleste jordtyper med undtagelse af meget våde jorde og skal etableres tidligt, da den gror langsomt. Bedst fugerer den som undersået afgrøde om foråret. Når afgrøden får fat og de rette mængder vand og næringsstoffer er til rådighed kan væksten blive eksplosiv. Om efteråret udvikler afgrøden sig kraftigt og den er god til at opsamle kvælstof i hele rodzonen. Sildig rajgræs kan gro som undersået i majs, men kan være svær at kontrollere både mekanisk og kemisk.   Pakningsstørrelse: 20 kg Pris pr. kg: 30,23 kr/kg Udsædsmængde: 8-10 kg/ha i renbestand TKV: ca. 2 gr. Sådybde: 1 - 1,5 cm Sort: Melfrost Latinsk navn: Lolium Perenne  

FRDK medlems login

Her kan du logge ind hvis du er medlem.

Er du ikke medlem?

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.