Udfyld spørgeskema omkring ønsker til erfa grupper i pløjefri dyrkning

Vi oplever stor interesse for at afprøve principperne for Conservation Agriculture. I samarbejde med SEGES og de PløjefriRådgivere inviterer FRDK til opstart af nye erfagrupper. FRDK og SEGES vil hjælpe med at etablere grupperne, så der samles deltagere med fælles interesser og sådan, at I ikke skal køre længere, end I ønsker at køre. Vi har lavet dette on-line skema, hvor du kan indtaste dine interesser. Det er ganske uforpligtigende, du kan således udfylde skemaet både, hvis du er meget interesseret i at medvirke i en erfagruppe, eller hvis du blot går i overvejelser.

Vi oplever stor interesse for at afprøve principperne for Conservation Agriculture. I samarbejde med SEGES og de PløjefriRådgivere inviterer FRDK til opstart af nye erfagrupper. 

FRDK og SEGES vil hjælpe med at etablere grupperne, så der samles deltagere med fælles interesser og sådan, at I ikke skal køre længere, end I ønsker at køre. 

Vi har lavet dette on-line skema, hvor du kan indtaste dine interesser. Det er ganske uforpligtigende, du kan således udfylde skemaet både, hvis du er meget interesseret i at medvirke i en erfagruppe, eller hvis du blot går i overvejelser. 

Udfyld spørgeskema her Spørgeskema

Vi håber, at vi kan finde landmænd med fælles interesser. Vi vil under alle omstændigheder kontakte jer, der har vist interesse i at deltage – også selvom, der ikke umiddelbart er basis for en erfagruppe, der matcher. Der kan senere opstå mulighed for en erfagruppe, der dækker dine interesser.

Aktiviteten er støttet af projektet ”Succes med CA”, der støttes af ”Promilleafgiftsfonden.”

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

FRDK medlems login

Her kan du logge ind hvis du er medlem.

Er du ikke medlem?

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.