Mød din PløjefriRådgiver: Søren Wind

Søren Ladefoged Wind er en alsidig PløjefriRådgiver, der har erfaring indenfor både ren planteavl og grovfoderproduktion.
Søren Ladefoged Wind
Søren Ladefoged Wind er en del af de PløjefriRådgivere, der rådgiver indenfor grovfoder.

Søren Ladefoged Wind er til daglig planteavlskonsulent hos LRS (Landbrugsrådgivning Syd) og er oprindelig uddannet agrarøkonom.

Han har været pløjefri rådgiver i fem år, hvor han har rådgivet indenfor alt lige fra ren planteavl til grovfoderproduktion.

– Jeg synes, det er meget spændende, at vi prøver at se på, hvor lidt vi har behov for at rode i jorden – og få det samme udbytte. Det er også spændende at se, at jorden får det bedre. Der er meget mere liv i jorden. På de jorder, som jeg er mest på, ser vi også meget mindre sandflugt og en jord, som langsomt bliver bedre til at holde på vandet, siger han.


En del af et stærkt netværk
FRDK faciliterer et netværk for specialrådgivere indenfor pløjefri dyrkning og conservation agriculture. Vi kalder dem PløjefriRådgivere.

Igennem netværket bliver de fagligt opdateret og klædt på til at rådgive indenfor dyrkningssystemerne. Samtidig giver det dem et fagligt fællesskab med mulighed for sparring med andre rådgivere, der arbejder med det samme som dem.

Del denne artikel

RELATEREDE ARTIKLER

FRDK medlems login

Her kan du logge ind hvis du er medlem.

Er du ikke medlem?

frdk logo
Nyhedsbrev

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.